kedd, augusztus 18

Kulcslyuk KönyvesboltHamarosan megnyílik a Kulcslyuk könyvesbolt, a Sáros utca 13 szám alatt, ahol a Mesterkurzus kiadványai mellett pszichológiai és pedagógiai jellegű könyveket valamint a Mesterkurzus előadásra jegyeket fogjuk árusítani.

Múlt héten festettünk. Mindenki bedobta az összes "meszelő" tudását. Miután megszáradt, egész jó lett. Elégedettek voltunk és sokat nevettünk munka közben. Többen benéztek az utcáról és érdeklődtek, mi lesz itt, mikor nyitunk?

Ha a sajtósok eljöttek volna, akkor így szólt volna a tudosítás: A Babes-Bolyai alkalmazottai, az M&Co Europe és az OB trénerei a válság hatására mellékállást vállaltak. Akár tényleg bevállalhatnánk festéseket, mondja Ágnes, és odaírnánk a hírdetésre, hogy komolyságot biztosítunk:))) Lehet a fal nem lesz egyenletes, de komolyan fogjuk festeni:)))

A legkisebb munkatársunk Koppány volt, aki akkora lelkesedéssel végezte ezt a feladatot, hogy rögtön nekünk is megjött a kedvünk. A végén megkérdezte Ágnestől: Anya, te miért nem lettél festő?:)))Nincsenek megjegyzések: