kedd, május 18

Pszichotrillák:)

Kedves hallgatók, Ágnes így gondolja, és ti?

Ott ballagott szegény Dzsoni egy nagy kerek erdő közepén. Fütyörészett. Hol szomorúan, hol meg vidáman. Már attól függően, hogy milyen kedve volt. „Én vagyok a világon a legszegényebb – gondolta, és egy szomorkás dallamba kezdett. Tényleg, a rajtavalón meg egy vándorboton és a bicskáján kívül nem volt semmije. – De hiszen a világon a leggazdagabb is én vagyok” – gondolta, és azon nyomban trillázni és bukfencezni kezdett a füttye. És valóban, ő volt a világon a leggazdagabb, hiszen az övé volt az erdő, a kék ég, a madarak, az út menti gizgazok; az övé volt az egész nagy tágasság, széles e világ az övé volt. Aztán még jobban nekividámodott a füttye, mert az jutott eszébe: „De hiszen a világ legszabadabb embere is én vagyok. Arra megyek, amerre kedvem tartja; ott hányok bukfencet, ahol akarok; senki parancsára nem vagyok kénytelen ugrabugrálni; hej, én vagyok a világ legszabadabb embere!

Szerintem a pszichotrillázók (hallgatók, szerkesztők, meghívottak) is ilyenek mint Dzsoni: őszinték, könnyedék, úton ballagók, szabadok, vidámak, bukfencezők. És senki parancsára nem kénytelenek ugrabugrálni :).

2 megjegyzés:

Unknown írta...

Én is így gondolom, élvezet benneteket hallgatni, tetszik a műsor, nagy hiányterületet pótol. Irtam nektek a műsor blog oldalára is!
Hajrá, így tovább!!!

Anna írta...

Szia Ágnes, kérlek ne menj bele a vitába, semmi értelme.
Köszönöm, hogy kifejezted a véleményedet és azt, hogy tetszik neked a műsor.
Ha valakinek viszont nem tetszik, jogában áll ezt is kifejezni, az Erdély FM blog oldalán.
Nekem a Pszichotrillák sokat jelent, igazi flow élmény, azokról a dolgokról beszélek, amiket hiszek, amiket az életemben is képviselek. És ez a legfontosabb.
Nem akarok mindenkinek megfelelni,így nem zavar, ha kritizálnak. Eddig is megosztottam eléggé a véleményeket, vagy szeretnek, vagy utálnak, velem kapcsolatban leggyakrabban nincs középút.

"Kifogásolni, fölényeskedni bárki tud. Tanulj meg mindenkitől tanulni.”(Weöres Sándor)
Köszönöm a visszajelzésed, Anna