csütörtök, április 22

Müller Péter újra Marosvásárhelyen!

Népújság, 2010. április 22.

Sokak kérésére visszatér Erdélybe Müller Péter!

A legolvasottabb kortárs magyar író tavaly szeptemberben nyitotta meg előadásával Marosvásárhelyen a Mesterkurzust, mely azóta a város közkedvelt kulturális rendezvénysorozatává nőtte ki magát. Müller tavaly őszi fellépése iránt akkora volt az érdeklődés, hogy sokan már nem fértek be a Kultúrpalotába, így kényszerűen lemaradtak az eseményről.

A Mesterkurzus szervezőitől azóta igen sokan kérték: próbálják meg ismét elhozni Erdélybe Müller Pétert, hogy azok is találkozhassanak vele, akiknek tavaly nem sikerült, akik pedig szerencsések voltak, és bejuthattak, újra átélhessék az élményt.

Mivel Müller Péter nem csupán udvariasságból állította, hogy fantasztikusan érezte magát a Székelyföldön, a szervezőknek nem volt nehéz rábeszélniük őt az újabb utazásra – a neves író szívesen és gondolkodás nélkül bólintott rá a meghívásra. Nagyon várja, hogy ismét találkozhasson erdélyi barátaival, akik annyi érdeklődéssel és szeretettel fogadták legutóbb.

A május 5-i eseménynek most is a Kultúrpalota gyönyörű nagyterme ad otthont, ám Müller ezúttal egészen más témájú előadással érkezik Marosvásárhelyre: gondolataink és érzéseink teremtő hatalmáról kíván mesélni a közönségnek, arról, hogy mit tehetünk önmagunkért, hogyan vehetjük kezünkbe sorsunk irányítását, és mi az, ami már nem rajtunk múlik.

Az előadás előtt és után a Mesterkurzus-standon – más, nívós, pszichológiával, spiritualitással, életvezetéssel foglalkozó magyar nyelvű kiadványok mellett – kedvezményes áron lehet megvásárolni Müller Péter műveit is.

Jegyek már kaphatók a Kulcslyuk könyvesboltban, a Sáros utca 13. szám alatt.

Nincsenek megjegyzések: