vasárnap, január 31

Dr. Csernus Imre Erdélyben


További részletek itt: http://www.mesterkurzus.com/erdely/

Bár egy ideje már nyílt titok, hogy az erdélyi Mesterkurzus-sorozat következő előadója Dr. Csernus Imre lesz, végre "hivatalosan" is megerősíthetjük a hírt: valóban a neves pszichiáterrel kelünk útra február végén.

Tudjuk, hogy nagyon sokan szeretnének találkozni a népszerű szakemberrel, és ezúton szeretnénk cáfolni az egyik erdélyi városban elterjedt rémhírt, miszerint a maximális létszám máris betelt. A hivatalos jegyértékesítés csak február elején kezdődik, tehát aki időben gondoskodik a belépőjéről, az még biztosan részt vehet Dr. Csernus egyik Mesterkurzus-előadásán - hiszen három is lesz belőle.

A székelyföldi körút első állomása Kolozsvár, ahol a Babes-Bolyai Tudományegyetem gyönyörű nagytermében lép színpadra Csernus Imre, február 26-án pénteken 19.00 órakor. Előadásának címe: Nők, férfiak, párkapcsolatok. A jegyeket február második hetétől kezdve a Kolozsvári Magyar Opera jegypénztárában lehet megvásárolni.

Február 27-én szombaton 19.00 órakor a Marosvásárhelyi Kultúrpalotában találkozhatsz Dr. Csernussal, aki Intimitás - Az emberi kapcsolatok meghittsége címmel tart Mesterkurzus-előadást. Jegyek kizárólag marosvásárhelyikönyvesboltunkban, a Kulcslyukban kaphatók, a Sáros utca 13. alatt. A jegyértékesítés szintén február második hetétől kezdődik.

Február 28-án 19.00 órakor Csíkszeredában folytatódik a Mesterkurzus-körút. A rendkívüli érdeklődésre való tekintettel ezúttal még nagyobb, jóval több embert befogadó helyszínen, aSzakszervezetek Művelődési Házában rendezzük meg az előadást, melynek címe: Önfejlesztés és a lelki állóképesség megteremtése. Jegyek a művelődési ház jegypénztárában kaphatók, február második hetétől kezdve.

Nincsenek megjegyzések: