szombat, november 13

Újra itt vagyok:)

Tény ami tény, az utóbbi időben elleptek a feladatok és számos egyéb teendővel kellett foglalatoskodnom. Kineveztek a Babeş-Bolyai Egyetem Pszichológia és Neveléstudományok Kar marosvásárhelyi kirendeltségének a vezetőjének, ami egy újabb felelősség és kihívás az életemben. Szívügyemnek tartom, hogy elindítsuk a pedagógia csendes forradalmát az egyetemünkön.
Ugyanakkor idő kellett arra is, hogy minőségi időt tudjak együtt tölteni azokkal, akik számomra fontosak. Közben az óráimra készülök, konferenciákra járok. Sűrűsödtek a hétvégi tréningek és egyre kevesebb maradt az az idő, hogy összefoglaljam, leírjam a velem, velünk történteket, a látott, olvasott, hallgatott dolgokat.

Utóbbi hónapban megbetegedett a kutyám, most is ápolásra szorul, ölünkben hordozzuk, kézből etetjük, orvoshoz is járunk vele és abban reménykedünk, hogy felgyógyul. Mindez nagyon megviselt érzelmileg.

Eközben számos jelzést kaptam Tőletek, kedves olvasóim, amire folyamatosan azt válaszolgattam, hogy hamarosan, majd...leírom, elmondom, ajánlom, beszámolok. Majd...

Az utolsó lökést és elhatározást a Pszichotrillák blogon kibontakozott visszajelzés sorozat, Andi jelzése és Dalma "enyhe" célzása adta meg.

Szóval újból itt vagyok. És köszönöm nektek:) Ti vagytok a nap, ami fele folyamatosan foroghatok. Sok kis ember sok kis helyen, miközben sok kis dolgot megtesz, megváltoztathatja a világ arcát.” (Mandinka szólásmondás, Afrika)




  1. Székely Zsuzsanna szerint:
    Sziasztok. Most elsősorban a Mesterkurzus jegy miatt írok, de persze nem csak. Hiszen ha már így alakult szertém kifejezni tetszésemet a Pszichotrillák műsor iránt. Igaz, hogy még csak egyszer hallottam, de ha rajtam múlik, ez után törzshallgatótok lerszek, hiszen abból ez egy adásból is rengeteget tanultam, sok évek óta megválaszolatlan kérdésemre adtatrok választ. Köszönöm :) .
  2. Emoke szerint:
    sziasztok!
    nemreg kezdtem el hallgatni az adast, de elso pillanattol beleszerettem. nagyon sok hasznos info elhangzik, es a csutortok estem a musort kovetoen elmelkedessel vegzodik.
    koszonom nektek, tovabbi sok sikert:)
  3. Lina szerint:
    Sziasztok lányok,
    ezennel én gratulálni akarok nektek, mivel jól tartjátok a frontot.
    Nagyon tetszenek az előadásaitok, sok hasznos tudnivalót tartalmaznak!
    Számos halgatóságot!
  4. nemes szerint:
    Sziasztok!
    Gratulalok lanyok, csak igy tovabb!
    Nagyon jo eloadasokat tarttok, sok hasznos dolgot hallok toletek, kerdeseimre valaszt adtok es biztos ezzel nem csak en vagyok igy!
    Koszonom es sok sikert tovabbra is!
  5. Melánia szerint:
    Kedves Dalma! Amit csinálsz, az fantasztikus. Ennyi empátiát kevés emberben véltem felefedzni. Ez az, ami mindenkit érdekel, a mindennapi pszichológia, a kis észrevétlen dolgaink, amik egyszeriben értelmet nyernek csütörtök esténként.
  6. Kádár Annamária szerint:
    Köszönjük lányok a bíztatást és a kedves szavakat, jól esik ezeket olvasni.
    A műsor akkor igazán interaktív, ha hozzászóltok, leírjátok megjegyzéseiteket, kérdéseket vettek fel, így ezeknek külön örülünk.
  7. SzamócaTimea szerint:
    Köszi a letölthető műsorokat és a könyvnyereményeket :)
    Toi toi toi! – ahogy a németek mondják. Ezentúl is ugyanolyan szép, tartalmas, segítő jellegű műsorokat sikeredjen létrehoznotok! (Amiben teljes mértékben bízok)
  8. Andi szerint:
    Kedves Anna, most neked írok, mert el kell mondanom, hogy amióta ismerlek téged (igazából előadóként, ebből a műsorból és a blogodról), megváltozott az életem: sokkal derűsebben látom a dolgokat, optimistább vagyok, s ami nagyon jó, hogy egy csomó minden iránt elkezdtem érdeklődni. Nagyon köszönöm neked ezt a pozitív energiát, amit átadsz.
  9. Kádár Annamária szerint:
    Kedves Andi, nagyon örülök, hogy így látod ezt és ismeretlenül, közvetett úton segíthettem neked ebben.
    Legnagyobb elégtétel látni, hallani azt, hogy valakiben pozitív irányú változás, fejlődés indul el a műsorunk, blogom hatására.
    Hiszek abban, hogy “sok kis ember sok kis helyen, miközben sok kis dolgot megtesz, megváltoztathatja a világ arcát.” (Mandinka szólásmondás, Afrika) Legyél te is az egyik:)
  10. Csirák Dalma szerint:
    Andi, olyan jó, hogy ezt leírtad, mert Anna rám is kb ilyen hatással van. :-)
    csak a blogjába mostanában nem nagyon ír (és igen, ez itt egy célzás Anna ;-) )

4 megjegyzés:

micka írta...

Köszi Anna, olyan jó, hogy lehetőséget adsz arra, hogy a célzásaim találjanak:-)))
nagyon örülök hogy megpróbálsz minél gyakrabban jelentkezni, mert nekem tényleg erőforrás a te blogod is:-)

Erzsébet írta...

Kedves Anna!
Tetszik a bloggod, tele van életörömmel és vidámsággal.
...És természetesen gratulálok az új feladatkörödhöz!
Erzsébet

Anna írta...

Köszi Erzsébet és örülök, hogy tetszik.

Anna írta...

A célzás telibe talált, ez volt az utolsó csepp a pohárban:)