csütörtök, november 11

Párbeszéd a nevelésről

Az utóbbi évek tapasztalatai azt mutatják, hogy a nemi élet elkezdésének ideje egyre fiatalabb kor felé tolódik, míg a felelősségteljes kapcsolatokhoz szükséges ismeretekkel nem, vagy alig rendelkeznek a fiatalok.
Mikor és hogyan beszéljünk a környezetünkben levő fiatalokkal a szexuális életről? Hogyan közelítsük meg ezt a témát szülőként, pedagógusként?
Ezekre és más hasonló jellegű kérdésre kaphatnak választ 2010. november 10-én, szerdán este 6 órakor a Párbeszéd a nevelésről című kerekasztal-beszélgetéssorozat negyedik alkalmán, a Kulcs Szociálpedagógusok Egyesülete és a Maros Megyei Könyvtár szervezésében.
Szeretettel várunk szülőket, pedagógusokat, diákokat, és mindazokat, akiket érdekel ezen téma és a hozzá tartozó kérdések válaszai. A beszélgetéssorozat meghívottai fiatalokkal dolgozó szakemberek, pedagógusok, pszichológusok és egészségügyi káderek lesznek, akik szívesen osztják meg tapasztalataikat, és válaszolnak a felmerülő kérdésekre.
A találkozás helyszíne a Maros Megyei Könyvtár Gyermekkönyvtár részlege (a Kultúrpalota főtér felőli bejárata mellett).
A találkozás házigazdái: a Kulcs Egyesület részéről Lazsádi Csilla, óvónő, a Maros Megyei Könyvtár részéről Csíki Emese, osztályvezető könyvtáros.
A belépés ingyenes.
A programot a Maros Megyei Tanács támogatja.
Gábor Júlia, programfelelős

Nincsenek megjegyzések: