kedd, november 9

Hogyan lehetnénk boldogabbak?








Mesterkurzus Prof. Dr. Bagdy Emőkével!


November 9-én érkezik Marosvásárhelyre prof. dr. Bagdy Emőke pszichológus, egyetemi tanár, akit a Mesterkurzus szervezői a sorozat legjobb női előadójának tartanak. A neves szakember a magyarországi közönség egyik nagy kedvence, legfôbb vonzereje a belőle áradó lenyűgöző energia és életöröm, amit karizmatikus előadásai során a nézôknek is képes átadni.
Bagdy Emôke a Károli Gáspár Református Egyetem Pszichológiai Intézetének tanszékalapító egyetemi tanára, a relaxációs módszerek, az egészségmegőrzés és a lelki önkarbantartás nemzetközi hírű tudósa, a magyar mentálhigiénés ismeretterjesztés egyik vezető képviselôje.
Új könyve, a Hogyan lehetnénk boldogabbak? az ősz egyik legsikeresebb kiadványa a magyar piacon, amely a modern pszichológia érdekes kutatási eredményeibe avatja be az olvasót, könnyen érthető, szórakoztató stílusban. A kötet azoknak a hasznos ismereteknek a gyűjteménye, amelyek segítségével javíthatunk életminôségünkön, egészségünkön, kapcsolatainkon.
Ebben a témában hallgathatjuk meg őt ma este Marosvásárhelyen is, ahova izgatottan, örömmel készül, hiszen saját bevallása szerint nagyon szereti Erdélyt.
Minden bizonnyal Erdély is szeretni fogja őt, hiszen csillogó szellemiségű és személyiségű szakember, akit ha egyszer láttunk, soha nem fogunk elfelejteni. A szervezők ígérete szerint talán a sorozat eddigi legélvezetesebb estéjére számíthatunk.
Az előadás után a helyszínen meg lehet vásárolni a Hogyan lehetnénk boldogabbak? című könyvet, amelyet a professzor asszony kérésre szívesen dedikál is, illetve a Mesterkurzus-standon nívós pszichológiai könyvek sokasága várja az érdeklődőket kedvezményes áron.
Az előadásnak november 9-én 19 órakor a Mesterkurzus hagyományai szerint a Kultúrpalota nagyterme ad otthont. Jegyek kaphatók a Kulcslyuk Könyvesboltban, a Sáros utca 13. alatt.

Nincsenek megjegyzések: