vasárnap, november 7

Bagdy Emőke Marosvásárhelyen!

http://www.e-nepujsag.ro/hir.php?m=48575


November 9-én a marosvásárhelyi Kultúrpalotában találkozhatunk a magyar pszichológia királynőjeként is emlegetett Bagdy Emőke professzorral. A Mesterkurzus szervezői szerint egyértelműen ő a sorozat legjobb női előadója, akit mindenhol imád a közönség, hiszen kirobbanó energiája és pozitív szemlélete reménységgel, életörömmel tölti el hallgatóságát. 

Bagdy Emőke a Károli Gáspár Református Egyetem Pszichológiai Intézetének tanszékalapító egyetemi tanára, a relaxációs módszerek, az egészségmegőrzés és a lelki önkarbantartás nemzetközi hírű tudósa, a magyar mentálhigiénés ismeretterjesztés egyik vezető képviselője. A nagyközönség népszerű televíziós műsorai, újságcikkei és lenyűgöző előadásai által ismerhette meg, Hogyan lehetnénk boldogabbak? című könyve pedig az ősz egyik legsikeresebb bestsellere a magyar könyvpiacon.
Ebben a mindannyiunk számára fontos témában hallgathatja meg a professzor asszonyt a marosvásárhelyi közönség is. Az előadásban Bagdy Emőke a modern pszichológiának azokat a felismeréseit tárja elénk, amelyek segítenek örülni az életnek, és tudatosítani, mit tehetünk önmagunk és szeretteink életminőségének jobbítása érdekében. Állítja: az ilyen tudásanyagban rejlik a lélektan igazi emberszolgálata, s ha a hallottakat legalább részben átültetjük a gyakorlatba, máris óriásit léphetünk előre az önismeretünkben és kapcsolataink minőségének tökéletesítésében. Az előadás után a helyszínen meg lehet vásárolni a Hogyan lehetnénk boldogabbak? című könyvet, amelyet a professzor asszony kérésre szívesen dedikál is, illetve a Mesterkurzus-standon nívós pszichológiai könyvek sokasága várja az érdeklődőket kedvezményes áron. 
Az előadásnak november 9-én 19 órakor a Mesterkurzus hagyományai szerint a Kultúrpalota nagyterme ad otthont. Jegyek kaphatók a Kulcslyuk Könyvesboltban, a Sáros utca 13. szám alatt. 
Dr. Kádár Annamária, a Kulcs Egyesület programfelelőse 
www.kulcs.ro 

Nincsenek megjegyzések: