szerda, december 23

Klimt után, szabadon




















Ede a héten befejezte a felső fürdőben a fürdőkád bevonatát. Kicsi Gaudi volt, addig illesztgette a burkolólap darabokat, amíg valahogy bevette a kanyart:) Nem volt könnyű, fúrt-faragott-ragasztott-illesztett és íme az eredmény:) Egyedi ötlet és egyedi megvalósítás:)

Már egy jó éve gondolkodom azon, hogyan tudnám a felső fürdőben a gipszkarton összeillesztést eltüntetni. És íme, megálmodtam:) Pechemre vagy szerencsémre: pont ezen a héten.
Ugyanakkor a kihívást is teljesíteni akartam, ami szerint:

A kihívás:
A) Idén legyen valami, ami új és szokatlan Nálad/Nálatok a karácsonyi ünnepekkor! Legyenek ezek új színek, egy újszerű ajándék, egy szokatlan fogás vagy menü - bármi, ami eddig nem volt és most van! Nem kell feltétlenül valami elrugaszkodottan merésznek lennie, egyszerűen csak valaminek, ami ilyenkor nem szokványos Nálatok.
B) Teremts ezzel (vagy valami mással) egy olyan új hagyományt a családban, amit ezentúl évről-évre megismételtek!
Eldöntöttem, hogy minden évben Karácsonyra a lakásban valami egyedit és maradandót alkotok.
Igy nekiálltam a projekt megvalósításának. Kedvenc festőm, Klimt életfája ihletett meg. Na meg a kis csavaros motívum, ami nagy kedvencem. Ede felrajzolta nekem ceruzával a falra a mintát, én megvettem az akrillfestéket, ecseteket, mozaikokat és nekiálltam dolgozni. A bárszéken enyhe tériszonyom volt és időnként Micelangelonak érezhettem magam, amint festi a Sixtusi kápolna menyezetét:) (Kis szerény) Közben végighallgattam az Erdély FM összes műsorát ma délutántól éjfélig és meg is lett a mestermű.

A mozaikok felragasztása sziszifoszi munka, így a két ünnep között kerül megvalósításra.
Büszke vagyok a munkámra:) Tetszik?

1 megjegyzés:

Tina írta...

Gratulálok hozzá, mesteri munka!:-)