kedd, december 29

A keresztapa...és a keresztmama:)





Karácsony másod és harmadnapján a keresztgyerekeinket látogatjuk meg.

Az első keresztfiunk Mátyás, ő már ötödikes, Eszter a testvére a fogadott keresztlányunk. Utána következnek Róbi és Bazsi, ikrek, elsősök, a tesvérük Vivi, aki negyedikes és ő szintén fogadott keresztlányunk. Őket Marci követi, aki óvodás. Ennyien laknak Marosvásárhelyen.

Jancsi és Emília Isaszegen élnek, Anna-Dóra Szegeden és legutolsó, legaranyosabb kis kereszlányunk Milla, aki Amerikában tanyázik. Őt a tavaly, online kereszteltük meg.

Tehát hivatalosan a keresztgyerekek száma nyolc, a fogadott keresztlányokkal együtt tízen vannak. A Karácsony akár egy projektmenedzsment feladatnak is beillik, mivel ki kell találni, mit, mikor, hol, honnan hozzon az angyal, mit hoz a többi keresztszülők angyala. Közben észben kell tartani mit hozott eddig és mivel gyarapodott a játék és könyvtár az idén. Mindez mellett egyik kedvenc foglalkozásom az angyalosdi:)

Mátyás és Eszter bemutatták a bűvésztudományukat és az új macseket. A Blankáék angyala hozott nekem egy lila síbakkancsot:) Edének is teljes az új felszerelése a piros bakkanccsal, már csak havat kell rendeljünk hozzá. Eszterke az új készülékével készített nekünk a rajzok mellé kis Beedos babákat. Nagyon aranyosak, be is fogom őket keretezni:)


Az ikrek és Vivi elrejtették az ajándékokat és sok-sok útmutató cetli segített abban, hogy felfedezük a csomagokat. Nagyon kreatívak voltak. Bazsi és Róbi Twistert kaptak ajándékba tőlünk és a másik keresztszülő párostól, így be is indult a játékparty, activityztünk, lerajzoltuk a körforgalmat:) és Tik-tak-bummoztunk. Mivel a kománk vadász, így fácánlevest valamint vaddisznópörköltet vacsoráztunk. Edét általában lerohanják a gyerekek a végén, ki sem látszik a gyerekhalmazból. Jól ki is fárasztják a dögönyözéssel:)

Marci is bemutatta az új tűzoltóllomását, maj újabb dögönyözés következett. Ezek után kénytelenek voltunk egy jó kis pizsamanapot tartani...Hurrá, délig aludtunk két napig:)))







Nincsenek megjegyzések: