csütörtök, december 31

Kihívás és inspirációVége az évnek, lezártam a a 2009-es határidőnaplómat és vele együtt a valódi kihívás évét. Következik 2010, az inspiráció éve:)
Az én 2009-es évem kockázatvállaló és kicsit "őrült" volt. Szükségem volt erre az őrültségre, hogy megtegyem a következő lépéseket, hiszen:

Ha mindig a legkedvezőbb pillanatra várna, soha nem tudna továbbmenni: szüksége van egy kis őrültségre, hogy megtegye a következő lépést. (Coelho)


Két útravaló Coelhotól a jövő évre, A fény harcosának kézikönyvéből:

Hisz a csodákban, és mert hisz bennük, meg is történnek. Biztos benne, hogy a gondolkodása megváltoztathatja az életét, és mert biztos benne, meg is változik az élete. Bízik benne, hogy rátalál a szerelem, és mert bízik benne, rá is talál... Olykor kiábrándul, olykor megsérül... De a harcos tudja, hogy megéri hinni, és minden vereségre két győzelem jut. Ezt mindenki tudja, aki hisz.

Őrizd meg az emlékezetedben az életed hátralévő részére azokat a jó dolgokat, melyek a nehézségekből születtek. Ezek bizonyítják képességeidet, és önbizalmat adnak bármilyen nehézséggel szemben.

BUÉK mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések: