kedd, március 9

Legszebb Nőnapi ajándék

Számomra a legszebb Nőnapi ajándék a mai Mesterkurzus Hírlevél volt. Az, hogy előadhatok itt, életem legcsodálatosabb kihívása. Bea olyan szépeket írt rólam:) Köszönöm az ajánlást:)
Olvasható itt:
http://www.mesterkurzus.com/hirlevel/hirlevel.html

Gondolataink teremtő és pusztító ereje

Március 26-án Mesterkurzus Pódium Müller Péterrel és Dr. Kádár Annamáriával!


A március 26-i Mesterkurzus Pódium két kiváló előadója a pozitív pszichológia, a spiritualitás és a művészetek szempontjából vizsgálja azt a mindannyiunk számára meghatározó kérdést, hogy mit tehetünk önmagunkért, milyen gyakorlati lehetőségek vannak a kezünkben, hogy többet, jobbat hozzunk ki életünkből.

Az előadók:


Müller Péter, a Szeretetkönyv, a Jóskönyv és a Gondviselés szerzője, aki saját szavaival ajánlja Neked a március 26-i előadást, ha az alábbi videóra kattintasz. (megtekinthető a www.mesterkurzus.com oldalon)


Dr. Kádár Annamária pszichológus-tréner, egyetemi oktató, a Sors és önismeret című Mesterkurzus-kötet egyik szerzője - egy igazi kirobbanó egyéniség, akinek előadását Müller Péter és Dr. Csernus Imre is személyesen ajánlja Neked. Nem csupán felkészült, remek szakember, de határtalan életörömet, kedvességet, erőt sugárzó személyiségével is meghódít mindenkit. Ne hagyd ki!

Szeretettel várunk benneteket:)

2 megjegyzés:

micka írta...

nemis csak szépeket, hanem igazakat is:-P
amúgy gratulálok:-D

Anna írta...

Köszönöm:)