szerda, március 3

Bookline akció: Mesterkurzus jegyeket lehet nyerni!)

http://bookline.hu/news/news.action?id=3421


Rendeljen az alábbi Mesterkurzus könyvekből 25% kedvezménnyel március 18-ig és a vásárlók között kisorsolunk 5 db páros belépőt a Gondolataink teremtő és pusztító ereje címmel Mesterkurzus rendezvényére.


A pódiumbeszélgetés vendége Müller Péter író és Dr. Kádár Annamária pszichológus-tréner.

Időpont: 2010. március 26. 19.00
Helyszín: Balassi Intézet


Vajon, tényleg mi magunk teremtjük saját valóságunkat? Ha igen, akkor hogyan változtathatjuk meg gondolataink, érzéseink és képzelőerőnk segítségével az életünket? Mit mond erről az ezotéria és a pozitív pszichológia? Milyen technikák segíthetnek, amikor magunk sem hiszünk abban, hogy megvalósíthatjuk, amire vágyunk? Mi lehet az oka, ha minden jó szándékunk és igyekezetünk ellenére épp az történik, amit nem szeretnénk? Ha a külső valóság belső világunk kivetülése, mit jelezhetnek azok a sorozatos kellemetlenségek és tragédiák, amelyek napjainkban sújtják az emberiséget?

Müller Péter, az egyik legnépszerűbb magyar író, a nagy sikerű Szeretetkönyv, Jóskönyv és Gondviselés szerzője, a Mesterkurzus állandó előadója, aki saját életével is bizonyítja a gondolatok teremtő erejét.

Dr. Kádár Annamária pszichológus-tréner, egyetemi oktató, a Sors és önismeret című Mesterkurzus-kötet egyik szerzője, egy igazi kirobbanó egyéniség, aki vallja, hogy csodák márpedig léteznek – ha észrevesszük és elfogadjuk őket.


A sorsolásra a Jaffa Kiadó székházában kerül sor. A nyerteseket e-mailben értesítjük és nevüket feltüntetjük az oldalunkon. A nyereményeket a Mesterkurzus adja át, részletekről a nyerteseket az értesítőben tájékoztatjuk.

Nincsenek megjegyzések: