hétfő, október 26

Vekerdy Tamás előadása 2009.nov.9, Marosvásárhely

Népújság: 2009. október 23, péntek

Novemberben ismét Mesterkurzus Marosvásárhelyen – dr. Vekerdy Tamással!


2009 szeptemberében indult el Erdélyben a Magyarországon már régóta népszerû Mesterkurzus-sorozat, melynek elsô telt házas elôadásain Müller Péterrel találkozhatott a közönség. Az írót olyan rendkívüli érdeklôdés és szeretet fogadta a Székelyföldön, és olyan jól érezte magát az itt töltött néhány nap alatt, hogy ígéretet tett: jövôre visszatér.

Idén ôsszel azonban még lesz Mesterkurzus Erdélyben, novemberben ugyanis az egyik legismertebb és legkiválóbb magyar pszichológus, dr. Vekerdy Tamás érkezik az elôadássorozat keretében Marosvásárhelyre.

Dr. Vekerdy Tamás pszichológus és oktatáskutató a magyar közélet egyszemélyes intézménye, aki jó érzékkel világít rá mind a lelki, mind a társadalmi problémákra, s azokra gyakran alternatív megoldásokat javasol. A pszichológia mellett alapos ismerôje a keleti filozófiáknak, az ezoterikus hagyományoknak és a színházmûvészetnek is. Jelentôs szerepet játszott a magyarországi Waldorf-óvodák és -iskolák megalapításában.

Dr. Vekerdy Tamás könyvein generációk nôttek fel, önálló rovata hosszú évek óta óriási népszerûségnek örvend a Nôk Lapjában, ám aki teheti, feltétlenül hallgassa meg egyszer élôben is, mert ez valóban felejthetetlen élményt jelent. A neves szakember ugyanis nagy hatású és egészen kivételes humorú elôadó, aki fontos és értékes gondolatait rendkívül szórakoztató formában osztja meg a közönséggel.

Erdélyi Mesterkurzus-körútja keretében dr. Vekerdy Tamás november 9-én a marosvásárhelyi Kultúrpalotában tart elôadást Kik vagyunk? Honnan jöttünk? Családtól családig címmel. Az elôadás után a pszichológus szívesen válaszol a nézôk személyes kérdéseire is, a Mesterkurzus könyves standon pedig – más, nívós magyar nyelvû kiadványok mellett – meg lehet vásárolni dr. Vekerdy Tamás mûveit.

Jegyek kizárólag a Sáros utca 13. szám alatt található Kulcslyuk könyvesboltban kaphatók.

Nincsenek megjegyzések: