kedd, szeptember 1

Mesterkurzus és Kulcslyuk a sajtóban 2.

Vásárhelyi Hírlap
Kulcslyuk – az utca intelligens emberének
Bekukucskálni kicsit a lélek rejtelmeibe – amint a neve is mutatja, ezzel a szlogennel és jelképpel nyílt meg tegnap a a Kulcslyuk. Az üzletben a Mesterkurzus-sorozat kiadványait és egyéb, főként pszichológiával, életmóddal kapcsolatos kiadványokat lehet majd megvásárolni.

A Kulcs Egyesület pszichológusa, Kádár Annamária elmondta, újévi fogadalma volt, hogy megpróbálja elhívni a Mesterkurzus előadóit Erdélybe. Akkor sokan mondták, hogy naiv, ha azt hiszi, hogy ez sikerül, de január 5-én már meg is kapta a pozitív választ. Így Marosvásárhelyen és Csíkszeredában évi 4 Mesterkurzus-előadásra számíthatunk. „Azt azonban legmerészebb álmomban sem gondoltam volna, hogy az első előadás előtt egy boltot is nyitunk Marosvásárhelyen” – tette hozzá Kádár Annamária. Az üzletben a Mesterkurzus előadássorozat videofelvételeit lehet megtalálni DVD-n, illetve könyv formátumban, valamint az előadók egyéb írásait is.
A magyarországi egyik legnépszerűbb könyvsorozat szerkesztője, Gutman Bea elmondta, dedikált példányokat lehet majd itt vásárolni, és lesz egy kívánságfal is, ahová felírhatják könyvigényeiket az érdeklődők, ők pedig beszerzik azt.
A Mesterkurzus kiadványai olyan témakörök köré szerveződnek, mint Pénz, karrier, csillogás, Szeretők – A titkos viszonyok lélektana, A boldogság nyomában, Boldogság és keserűség a szexben stb. Kádár Annamária kiemelte, az előadásokhoz és könyvekhez nem kell előképzettség, az „utca intelligens emberéhez” szólnak.

Szász Cs. Emese

Nincsenek megjegyzések: