kedd, október 5

Párbeszéd a nevelésről

A Kulcs Szociálpedagógusok Egyesülete és a Maros Megyei Könyvtár szervezésében tovább folytatódik a Párbeszéd a nevelésről című kerekasztal-beszélgetéssorozat. Immár harmadik alkalommal várják mindazon szülőket, nagyszülőket, pedagógusokat és diákokat, akiket érdekel a gyerekközpontú nevelés. A beszélgetéssorozat meghívottai óvónők, tanítónők, tanárok, pszichológusok, iskolai tanácsadók  és logopédusok lesznek, akik szívesen osztják meg tapasztalataikat, és válaszolnak a felmerülő kérdésekre.
A legközelebbi találkozás október 5-én, kedden este 6 órakor lesz a Maros Megyei Könyvtár Gyermekkönyvtár részlegén (a Kultúrpalota főtér felőli bejárata mellett).
A találkozás témája egy nagyon aktuális problémát érint: hogyan alakítsunk ki egymást támogató, sikeres pedagógus-szülő kapcsolatot? Milyen egy jó szülőközösség? Hogyan szervezze, tervezze az szülői értekezleteket a pedagógus?
A találkozás házigazdái: Gábor Júlia, a Kulcs Egyesület részéről és Csíki Emese osztályvezető könyvtáros. Meghívottak: marosvásárhelyi tanítók és óvónők, dr. Kádár Annamária pszichológus.
A találkozóra szívesen várunk minden érdeklődőt (szülőt, pedagógust), és kérjük, hozzák magukkal tapasztalataikat, ötleteiket, kérdéseiket is. A belépés ingyenes.
A programot a Maros Megyei Tanács támogatja.
Gábor Júlia, programfelelős

Nincsenek megjegyzések: