szerda, október 27

Bagdi Emőke előadás


A magyar pszichológia királynője Marosvásárhelyen!

Méltó módon zárja a 2010. őszi évadot a Mesterkurzus Erdélyben, hiszen november 9-én Prof. Dr. Bagdy Emőke pszichológus, egyetemi tanár, a sorozat legjobb női előadója és a magyarországi közönség első számú kedvence látogat el Marosvásárhelyre.

Akinek valaha volt már alkalma akár televízióban meghallgatni a professzor asszony előadását, az jól tudja, hogy ez óriási élményt jelent. Határtalan energiája és kirobbanó életkedve új erővel és optimizmussal tölti fel hallgatóságát, miközben olyan nyelvre fordítja le a tudomány legújabb eredményeit, amelyet mindenki ért, és hasznosítani tud a saját életében. Sokak szerint ő napjaink leglenyűgözőbb magyar előadója, nem csoda, hogy fellépései az anyaország minden pontján eseményszámba mennek.

Hogyan lehetnénk boldogabbak? című könyve az ősz egyik legnagyobb szenzációja a magyar könyvpiacon, amely hetek óta előkelő helyet foglal el minden sikerlistán. Ebben a témában hallgathatja meg őt a marosvásárhelyi közönség is.

Az előadásban Bagdy Emőke a modern pszichológiának azokat a felismeréseit osztja meg velünk, amelyek segítenek örülni az életnek, és tudatosítani, mit tehetünk önmagunk és szeretteink életminőségének jobbítása érdekében. Állítja: az ilyen tudásanyagban rejlik a lélektan igazi emberszolgálata, s ha a hallottakat legalább részben átültetjük a gyakorlatba, akkor máris óriásit léphetünk előre az önismeretünkben és kapcsolataink minőségének tökéletesítésében.

Az előadásnak november 9-én 19 órakor a Mesterkurzus hagyományai szerint a Kultúrpalota gyönyörű díszterme ad otthont. Jegyek már kaphatók a Kulcslyuk Könyvesboltban, a Sáros utca 13. alatt. 

Nincsenek megjegyzések: