kedd, szeptember 7

Ranschburg Jenő Marosvásárhelyen




Dr. Ranschburg Jenő Magyarország „egyszemélyes nevelési tanácsadója” volt sokáig, mára pedig az egyik legolvasottabb kortárs szerző. Szeptemberben vele folytatódik a Mesterkurzus-sorozat Marosvásárhelyen, Csíkszeredában és Sepsiszentgyörgyön. 


A Prima Primissima-díjjal és a Magyar Köztársasági Érdemrend Tisztikeresztjével kitüntetett dr. Ranschburg Jenő egyetemi tanár és klinikai gyermekpszichológus. Oktatóként, kutatóként és gyakorló klinikusként is évtizedek óta fejlődéslélektan, illetve a gyermek-pszichopatológia területén dolgozik. Számos tanulmány és könyv szerzője, amelyek közül a Félelem, harag, agresszió több külföldi kiadásban is megjelent. A neves tudós ugyanakkor karizmatikus előadó is, akinek fellépéseit mindenütt vastaps kíséri, hiszen hatalmas tudását és több évtizedes tapasztalatát nemcsak közérthetően, de élményszerűen képes megosztani a közönséggel.
A Családi kör című televíziós műsor révén egykor Magyarország „egyszemélyes nevelési tanácsadója” volt, azóta pedig az egyik legolvasottabb kortárs szerző, akinek kiváló művei méltán kerülnek az eladási listák élmezőnyébe.
Szeptember 17-én a marosvásárhelyi Kultúrpalotában, szeptember 18-án Csíkszeredában a Szakszervezetek Művelődési Házában találkozhatnak az előadóval, a Mesterkurzus-sorozat pedig Sepsiszentgyörgyön a Szakszervezetek Művelődési Házában zárul szeptember 19-én.

4 megjegyzés:

karol írta...

Erre vartunk egesz nyaron, jomagam es kis "mesterkurzusolo" csapatom...jegyek megvannak...ott talakozunk;)

Anna írta...

Nagyon örülök, várunk benneteket. Népszerűsítsd az ismerőseid körében is. Pedagógusoknak, diákoknak, nyugdíjasoknak kedvezményes jegyek kaphatók.

karol írta...

En mindent megteszek, oly annyira, hogy a Timko-s elarusito holgynek mar kiseloadast tartottam Ranschburg Jenorol, hogy ha belepnek Koronkan a Timko-ba es meglatjak a plakatot tudja a lany tovabbadni,minden erdeklodonek.

Anna írta...

Ez igen, Karolina. Igazi szocpedes vagy:)