csütörtök, október 20

Mert gonosz anyákban és anyósokban csalódni nem lehet

A múltkoriban nagyon sokan írtátok, hogy konfliktusos kapcsolatotok van édesanyátokkal vagy anyósotokkal. Arra gondoltunk, hogy csütörtökön a gonosz anyákról fogunk trillázni és a gonosz anyósokról. Kicsit körbejárjuk, hogy mitől válik gonosszá életünk egyik legfontosabb szereplője, illetve társunk életének egyik legfontosabb szereplője. Tényleg rivalizálhat-e az anya a lányával, óvhatja-e gonoszsággal az anyós a jövendőbelitől gyermekét?

Lesz egy másik témánk is: a csalódottság. Fodor Ákosnak van egy haikuja:

Metagnoszeológia

én soha másban
nem csalódom, csak saját
ítéletemben

kicsit trillázunk arról, hogy végülis miben csalódunk, hogyan éljük ezt meg. És főként: hogyan lehet továbblépni.

Lesz könyvnyeremény is, azok között sorsolunk majd, akik leírják, elmondják nekünk egy nagy csalódásukat. Ezen a csütörtökön élő műsorral jelentkezünk, vagyis lehet hívni minket majd műsor ideje alatt, és megkérünk tegyétek, nagy örömöt okoztok ezzel:-)

2 megjegyzés:

Kósa Márta írta...

A gonosz anyákról:

Ma "találkoztam" egy gyermekkel, kit az anyja bevitt az illetékes hivatalba, s lemondott róla, mert élettársa szerint nem megfelelően viselkedett a kisfiú.
Mivé fajul a világ?
Sok borzalmat megéltem már, de ez most mindent leradírozott....

Anna írta...

Kedves Márta, vegyél részt a sorsolásban, írd meg ezt a bejegyzést a Pszichotrillak facebook oldalára, ide: http://www.facebook.com/find-friends/browser/?ref=psa#!/profile.php?id=100001584846263 vagy a blog oldalunkra http://erdelyfm.ro/blog/pszichotrillak/?p=611.
Valóban, egy ilyen anyát nevezhetünk a szó szoros értelmében gosnosznak. Hallgasd a műsorunkat, most megy élőben.