csütörtök, február 3

Pszichotrillák: változás és változtatás

a változásokkal hogy állsz? ismerős az, amikor kicsit nem figyel oda az ember és már megjelent a piacon egy új kütyü, amiről a gyermek  is tudja mi az, de neked utána kell nézned? mitől függ az, hogy valaki idős korára mennyire rugalmas? és fiatal korában?
ez lesz az egyik témánk a pszichotrillákban. jó lenne ha mondanátok példát, akár úgy is, hogy nem motiválunk meg benneteket nyereménnyel. tényleg kíváncsi vagyok, ti hogy vagytok ezzel a témával.
és nemcsak ezzel.
azt is körbejárjuk, hogy mivel tudjuk kicsit könnyebben viselni a téli szürkeséget, működik-e a bevonzzuk a tavaszt szindróma. Olyan hangulatfokozásról lesz szó, ami teljesen legális. a miértekre leszek kíváncsi. és te? te mivel fokozod a hangulatod, amikor levert vagy?
A blogon: http://erdelyfm.ro/blog/pszichotrillak/?p=469 
vagy a
facebookon: http://www.facebook.com/profile.php?id=100001584846263 
is leírhatod a válaszod.
Köszönjük:)

5 megjegyzés:

@havas írta...

Sajnos (számomra érthetetlen módon), nem tudom neten hallgatni a Pszichotrillákat. Számos olyan téma kerül terítékre, amiket minden további nélkül meghallgatnék, de csak azzal maradok, amit a bejegyzéseidben olvashatok. Lehet, buta kérés, de ha esetleg van olyan link, amivel neten keresztül hallgatható (és csak én nem boldogultam vele), szeretnélek megkérni, hogy jelezd!Mert érdekel! Köszönöm szépen!

Anna írta...

Szia Kata, itt hallgathatod:
http://stream.erdelyfm.ro:8000/erdelyfm.mp3

@havas írta...

Nagyon köszönöm!

Anna írta...

Szívesen. Megy, kipróbáltad?

@havas írta...

Nem. Minden próbálkozásra le akarja tölteni,és végehossza nincs. Viszont megtaláltam a Broadcasting-nál, és utólag meg tudom hallgatni. Köszönöm! Most már elboldogulok :).