péntek, február 4

Nyílt napok

Kedves Kulcsosok,  Szociálpedagógusok, Szimpatizánsok!
Több mint 3 éve létrejött a Kulcs Szociálpedagógusok Egyesülete azzal a céllal, hogy összefogja a szociálpedagógusokat, segítse őket hivatásuk kiteljesedésében és így hozzájáruljon a társadalom jobbulásához. Ez idő alatt sokat tevékenykedtünk: szerveztünk, táboroztunk, fejlesztettünk, prevencióztunk, párbeszédet folytattunk, tanácskoztunk, meséltünk, meszeltünk, kirándultunk, játszodtunk, ünnepeltünk. Egy részét megtekintheted a www.kulcs.ro oldalon, vagy bekukucskálhatsz aKulcslyukba, ahol jelenleg az irodánk van!
Amellett, hogy jól éreztük magunkat együtt, bebizonyosodott, hogy igen nagy szükség van a SZOCIÁLPEDAGÓGUSRA és mindarra, amit kínálunk, képviselünk, Számos terület adott az új kezdeményezésekre, lehetőségek várnak az álmok befektetésére.
Azért szólítunk meg, mert szeretnénk, ha bekapcsolódnál a KULCS tevékenységeibe, vagy legalább körünkben tudnánk, hogy kölcsönösen támogassuk egymás munkáját!
Ez meghívó a KULCS egy nagy közös találkozójára, amire mindenkit szeretettel várunk, aki valamilyen formában kapcsolódik vagy kapcsolódna a szociálpedagógusok hálójába.
Egy körbe tartozunk!
Gyere el február 7-én 6 órára a Kulcslyuk könyvesboltba egy kedves együttlétre!
Folytatás következik február 18-án este 8 órától az Ifjúsági Igazgatóság tanacstermében (Victor Babes 11.sz., 310-es terem, Tanfelügyelőség épülete) a farsangi játékesten!
Szeretettel várunk,
a Kulcs nevében Lazsádi Csilla és Vargancsik Iringó

Nincsenek megjegyzések: